Profilprodukterna

Nya bilder på profilprodukterna! Nu har jag fotat alla profilprodukter som var tillgängliga, men mer info om produkterna ska komma. Jag kanske inte är en professionell fotograf, men jag lyckades väl ändå rätt så bra?

Wåffelblot 2018

24-25 mars arrangerar Smurferna från Järlindens scoutkår det årliga Wåffelblotet. Varmt välkomna till 2018 års upplaga av Wåffelblot! I år är det vi i Järlindens scoutkårs utmanarlag Smurferna som arrangerar. Här kommer information om evenemanget och anmälan. Under denna händelserika Läs mer »

Nya administratörer på hemsidan

Under Rättvikskurserna 2018 har vi, Lucas Granberg och Amanda Källgren, gått kursen för administration av scoutweb, och samtidigt jobbat på att strukturera upp hemsidan. Vi hoppas att vi har lyckats fräscha upp sidan någorlunda, och vi kommer förhoppningsvis ha möjligheten att fortsätta uppdatera sidan Läs mer »

Nya hemsidan är uppe!

Efter mycket slit är äntligen distriktets nya hemsida igång! Här kommer det att finnas information om vilka aktiviteter som är på gång, och information om vad som händer i distriktet. Självklart finns det småfel och buggar som inte upptäckts än. Läs mer »