Wåffelblot 2018

24-25 mars arrangerar Smurferna från Järlindens scoutkår det årliga Wåffelblotet.

Varmt välkomna till 2018 års upplaga av Wåffelblot!

I år är det vi i Järlindens scoutkårs utmanarlag Smurferna som arrangerar. Här kommer information om evenemanget och anmälan.

Under denna händelserika helg kommer det, utöver det trevliga smurfsällskapet, erbjudas våfflor i mängder, film och priser. Vinnare kommer koras i tre ärofyllda kategorier: Vinnare i innebandyturneringen, Bästa utklädnad och Starkast laganda.

Sist men inte minst utses en våffelmästare i en rafflande kamp. Alla kan vara med och kämpa i våffelätartävlingen.

Var: Preliminärt på Söderbaumska skolan, Seminariegatan 3 i Falun.

När: Lördag-söndag den 24-25 mars, vi återkommer med tider.

Övrigt: Ta med klubba (förslagsvis lämpad för innebandy), och god aptit. Vi förväntar oss självklart storslagna utklädnader också. Minst 3 spelare per lag.

Anmälan sker lagvis senast den 11 mars till jarlindens.smurfer@gmail.com Håll ögonen öppna för mer information.

Hälsningar Smurferna

Inbjudan att ladda ner: Wåffelblot 2018.pdf